Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Νοεμβρίου 2010

Γιορντάνοφ: «Αν κάποιος ενδιαφέρεται..., να βοηθήσει»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Αυστρία από την Τιρόλ με 3-1 σετ, αλλά οι «πράσινοι» παρά τα προβλήματα τους έδειξαν πως δεν το βάζουν κάτω ενώ εμφανίστηκαν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στις δηλώσεις τους.


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, σχολίασε: "Δεν είναι δυνατόν να έχεις ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ και να μην την φροντίζεις αυτή την ομάδα. Δεν έχουμε παίκτες-αλλαγές, όλη η ομάδα προσπαθεί και δίνει τον καλύτερό της εαυτό αλλά αυτή είναι η κατάσταση, το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε αλλά δεν είναι αρκετό. Έτσι (so...) αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό, τώρα είναι η στιγμή να βοηθήσει".

Από την άλλη, ο Τζόρντι Γκενς είπε: "Νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε αλλαγές, δεν έχουμε δυνάμεις. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε συνεχώς σχήμα. Σήμερα μας πίεσαν στο σερβίς και ήταν λογικό".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης είπε: Επειδή αυτή η ομάδα στο σύνολό της αποτελείται από εγωιστές είναι πολύ στεναχωρημένη που έχασε σήμερα. Για μένα όμως πέρα από αυτό που νιώθω,, το ζητούμενο δεν είναι η σημερινή ήττα αλλά το αύριο αυτής της ομάδας. Μπορέσαμε μέσα στο παιχνίδι, στο δεύτερο σετ να απορυθμίσουμε τους αυστριακούς αλλάζοντας σχήμα, αλλά όταν παίζει με σοβαρές ομάδες προσαρμόζονται και σε «χτυπάνε» εκεί που «πονάς». Αυτό που μπορώ να πω για την δική μας ομάδα και για τα παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια την οποία κάνουν. Άλλοι, στη θέση τους, θα είχαν εγκαταλείψει αλλά αυτοί δεν το παρατάνε και δίνουν πλέον ότι τους έχει απομείνει, παίζοντας καθαρά για την φανέλα που φοράνε και την αθλητική τους αξιοπρέπεια. Οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες για μας γιατί η ομάδα πλέον έχει απομείνει εντελώς μόνη της.

Ο τεχνικός της Τιρόλ, Στέφαν Κριστιάνσκι τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει με πολλά προβλήματα αλλά παρόλα αυτά παίξαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου".

10bet