Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Νοεμβρίου 2010

Λίγο ήθελε ο ΠΑΟ!

Παραλίγο και η ομάδα του Παναθηναϊκού θα τρέλαινε τους Aυστριακούς στο Ίνσμπρουκ, αφού με εννέα παίκτες και με αλλαγές πάλεψε μέχρι τελευταίας «ανάσας» το ματς, που είχε βρήκε όμως νικήτρια την τοπική Χίπο Τιρόλ με 3-1.


Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός είχε στη διάθεσή του μόνο έναν ακραίο, ο Στέλιος Καζάζης είχε δουλέψει εναλλακτικά σχήματα με ακραίο τόσο τον Πετρέα, όσο και τον Ντονά. Στο πρώτο σετ, το «τριφύλλι» ενώ ξεκίνησε πολύ καλά αποσυντονίστηκε όταν στο σερβίς πήγε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος της Ίνσμπρουκ, Ντα Σίλβα. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-14) οι «πράσινοι» έκαναν λάθη, είχαν χαμένα σερβίς ενώ προστατεύτηκε αρκετά στην υποδοχή ως ακραίος, ο Πετρέας. Το σετ χάθηκε 25-17.

Η συνέχεια ήταν διαφορετική με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Στέλιο Καζάζη, να αλλάζει σχήμα και να περνάει ακραίο τον Ντονά και στη θέση του Πετρέα, ο οποίος επανήλθε στη θέση του κεντρικού. Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Στάθης Ντονάς σίγουρα ήταν τα πολυβόλα για τους φιλοξενούμενους που πήγαν να αυτοκτονήσουν στο τέλος του σετ, όταν ενώ βρέθηκαν με 15-20 μπροστά έχασαν τη διαφορά ασφαλείας. Στο τέλος, «μίλησε» ο Καλαματιανός, Στάθης Ντονάς που αγωνιζόταν με καινούργια παπούτσια αφού η βαλίτσα του είχε χαθεί την Τετάρτη στην Φρανκφούρτη και δεν του την είχαν στείλει στο Ίνσμπρουκ.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πάλεψε αλλά ήταν κουρασμένος, αφού χωρίς αλλαγές στον πάγκο δεν μπροούσε να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι σε μια μέτρια ομάδα. Ασταμάτητος ήταν ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επιθετικά χωρίς βοήθειες όμως. Το τρίτο σετ τελείωσε 25-17 ενώ παρόμοια εικόνα ήταν και το τέταρτο σετ που έληξε 25-17.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου, στον οποίο τα πάντα είναι ανοικτά. Επόμενη αναμέτρηση είναι και πάλι εκτός έδρας για την ελληνική ομάδα στο Βέλγιο, κόντρα στην Κνακ Ροζελάρε.

Στατιστικά

Τιρόλ (Κριστιάνσκι): Τσέμπρον 12, Καρλέτι, Γκάβαν 8, Μόζερ 8, Ντα Σίλβα 33, Κανκάνπα 15, Λαούρε λ. 46% υπ., Κότσαλ, Σβόμποντα

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πανταλέων 4, Κόβατς, Ψάρρας, Γιορντάνοφ 27 (26/49 επ.), Μηνούδης 9, Πετρέας 5, Παπαδημητρίου λ. 61%, Γκενς 2, Ντονάς 9

10bet