Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Νοεμβρίου 2010

Στις… πυραμίδες για επιθετικό;

Η ονοματολογία στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου, καλά κρατεί. Τα περισσότερα απ’ αυτά τα σενάρια προέρχονται από το εξωτερικό. Με τελευταίο αυτό που αφορά τον Μοχάμεντ Νάγκι. Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό της Αλ Αχλί, ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου. Παράλληλα είναι και διεθνής με τους «Φαραώ».


Εδώ και μέρες οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος. Όμως, έγγραφο που αποκάλυψε η ιστοσελίδα www.soccerplus.gr, αποδεικνύει πως έχει γίνει ήδη πρόταση! Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρει ότι ο Κώστας Αντωνίου (έχει την υπογραφή του) γνωστοποιεί ότι θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις, καθώς θα στείλει το «τριφύλλι» άνθρωπο που θα ενεργεί για λογαριασμό του, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές!

Το αν η είδηση ισχύει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Για τον παίκτη πάντως φέρονται να ενδιαφέρονται αρκετοί σύλλογοι από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Mατιές σε Κουμορτζί

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό είναι οριστική η απόφαση για ενίσχυση της ομάδας. Ειδικά στη θέση του κεντρικού χαφ. Ενός 8αριού δηλαδή, που θα μπορεί να κουβαλάει την μπάλα, αλλά και να πιέζει όταν οι αντίπαλοι έχουν την μπάλα. Ένας από τους υποψήφιους, προέρχεται από την Ελληνική αγορά. Ο λόγος για τον Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου, αρέσει αρκετά στους «πράσινους» εδώ και καιρό.

Συγχρόνως, οι διοικητικές ανακατωσούρες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ίσως να σταθούν αφορμή για την πώληση του παίκτη. Και κάπου εκεί δεν αποκλείεται να… επέμβουν οι «πράσινοι». Έχοντας το προνόμιο ότι πέρα από χρήματα, μπορούν να δώσουν και παίκτες στους «κυανέρυθρους».

Ασφαλώς, στην σχετική λίστα των χαφ υπάρχουν άλλα ονόματα πιο ψηλά από αυτό του Κουμορτζί. Όμως, ο Γκανέζος είναι ο διακαής πόθος από την Ελληνική αγορά.

10bet