Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι σκέψεις του Νιόπλια


Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τους Δανούς στην προπόνηση της Δευτέρας.

Στο δίτερμα που πραγματοποίησε στο τέλος του προγράμματος χώρισε ανάμικτα τους ποδοσφαιριστές του χωρίς να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα για το βασικό σχήμα.



Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ήδη καταστρώσει κάποιο πλάνο για το πώς θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη. Κάθε άλλο μάλιστα… Μία από τις σκέψεις του Νιόπλια είναι να αφήσει στον πάγκο τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μιας και βλέπει πως ο Γάλλος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς και είναι επιρρεπής στα λάθη.



Η έκπληξη όμως είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα την χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη δίπλα στον Γιόσου Σαριέγκι, αλλά σκοπεύει να βάλει εκεί τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ένα ρόλο που έχει παίξει σε μερικά παιχνίδια στο παρελθόν ο Βραζιλιάνος άσος.



Σε αυτή την περίπτωση στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Σιμάο, ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Λέτο, Νίνη και Σισέ στην επιθετική τριάδα του «τριφυλλιού». Μια θέση παίζεται για τον παίκτη που θα βρίσκεται πίσω από τον Γάλλο επιθετικό, με τους Γιώργο Καραγκούνη και Λουίς Γκαρσία να την διεκδικούν.



Σε ότι έχει να κάνει με τα άκρα της άμυνας δεδομένη είναι η παρουσία του Λουκά Βύντρα. Αν παίξει δεξιά τότε αριστερά θα πάει ο Σπυρόπουλος, ειδάλλως αν ο Νιόπλιας τον προτιμήσει για το αριστερό άκρο βασικός θα ξεκινήσει και ο Στέργος Μαρίνος. Πολλά περισσότερα βέβαια θα φανούν στη σημερινή προπόνηση στις 8 στην Παιανία.