Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Σεπτεμβρίου 2010

Βεκρής: «Οχι και ματς -μισή χρονιά!»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει απόψε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη εμφανίστηκε ο Γιάννης Βεκρής, ο οποίος ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτό τυο ματς δεν είναι η μισή χρονιά και ότι η διοίκηση στηρίζει ομάδα και προπονητικό τιμ.
«Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που αποβλέπουμε, αλλά δεν είναι μισή χρονιά για εμάς» τόνισε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, ενώ έκανε θερμή παράκληση στον κόσμο του «τριφυλλιού» να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βεκρής μίλησε στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Θύρα 11» του Νίκου Γέμελου.



Για το αποψινό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη:



«Είναι εφικτή απόψε η νίκη. Ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη έχει εκπροσωπήσει επάξια τα ελληνικά χρώματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα παιδιά θα παίξουν σαν Παναθηναϊκός και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι μισή χρονιά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, στηρίζουμε ομάδα και προπονητικό τιμ. Δεν υπάρχει κανέναν απολύτως θέμα.

Ασφαλώς θα κατέβουμε για τη νίκη. Είναι το μόνο αποτέλεσμα που αποβλέπουμε, αλλά δεν είναι μισή χρονιά για εμάς. Είναι σημαντικό ματς αλλά να μην του δώσουμε διαστάσεις που δεν υπάρχουν.

Κανένας δεν είναι τυχαία στο Champions League, αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανταπεξέλθουμε και θα παίξουμε την μπάλα που πρέπει για να περάσουμε από το παιχνίδι.

Το είχε πει και ο Νιόπλιας. Η δεύτερη θέση του ομίλου θα παιχτεί ανάμεσα σε Ρούμπιν Καζάν, Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

«Εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο μας. Κάνουμε θερμή παράκληση και υπενθυμίζουμε ότι η UEFA δεν επιτρέπει κανένα βεγγαλικό. Είμαστε υπότροποι και οποιαδήποτε τιμωρία θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».
10bet