Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

Νιόπλιας: «Δεν μας φοβίζει η Κοπεγχάγη, εξαρτάται από εμάς»


Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη μετέπειτα ευρωπαϊκή του πορεία.

Οι «πράσινοι» με «τρίποντο» μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης ενώ τονώνουν και την ψυχολογία τους ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος για την θετική έκβαση της αναμέτρησης με τους Δανούς: «Η Κοπεγχάγη είναι η κλασική σκανδιναβική ομάδα. Είναι πολύ καλά δουλεμένη, συμπαγής και με ομαδικό πνεύμα», ανέφερε στους συνεργάτες του.

Και δεν έμεινε εκεί: «Δεν είναι όμως και κάτι το ιδιαίτερο ή μια ομάδα που μπορεί να μας φοβίσει. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει κι αν κάποιοι παίκτες κλειδιά για εμάς βρεθούν σε καλή ημέρα, τότε τους έχουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κοζανίτης τεχνικός τις τελευταίες μέρες βλέπει συνεχώς βίντεο με αγώνες των Δανών και το ίδιο έκανε την Δευτέρα βλέποντας δύο ματς της Κοπεγχάγης μαζί με τους συνεργάτες του.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του για το ματς του «ΟΑΚΑ», ο Νιόπλιας δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Μοναδικοί σίγουροι για το βασικό σχήμα θεωρούνται ο Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή και ο Σεμπαστιάν Λέτο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται στις 20:00 με προπόνηση στην Παιανία. Στις 17:30 ο Νίκος Νιόπλιας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Προπονήθηκαν Σάνι και Ονάζι

Οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι προπονήθηκαν χθες για πρώτη φορά με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε δίτερμα, αλλά κάποιες ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
10bet