Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη


Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.
 
Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να είναι έστω στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν την Τετάρτη για την 2η αγωνιστική του Champions League, ενώ ο Γιόχαν Κρόιφ προειδοποίησε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί.

Η αποστολή της "Μπάρτσα" προσγειώθηκε στο Καζάν το απόγευμα της Δευτέρας. Οι 19 της αποστολής: Βαλντές, Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μιλίτο, Μάξουελ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Μαστσεράνο, Κεϊτά, Τσάβι, Ινιέστα, Τιάγκο, Πέδρο, Χεφρέν, Μπόγιαν, Βίγια και Μέσι.

Κοπεγχάγη

Με τέρματα των Πόσπεχ, Κλοντεμίρ και Ν'Ντόι η Κοπεγχάγη θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής της Δανίας, επικρατώντας με 3-0 της Μίντιλαντ, εκτός έδρας και πλέον είναι πρώτη με διαφορά 7 βαθμών.

Οι 19 παίκτες που θα φτάσουν την Τρίτη στην Αθήνα με την αποστολή της Κοπεγχάγης είναι οι εξής: Κιμ Κρίστενσεν, Πόσπεχ, Νόρεγκααρντ, Κλοντεμίρ, Κβιστ, Γκρόνκιερ, Σέζαρ Σαντίν, Πέτερ Λάρσον, Ν'Ντόι, Άντονσον, Τόμας Κρίστενσεν, Βεντ, Οβιέδο, Βίνγκααρντ, Βίλαντ, Φρεντέρικσεν, Ματίας Ζάνκα Γιόργκενσεν, Ντελανέι, Μπολάνιος.

Ρουμπίν Καζάν

Η Ρουμπίν νίκησε με 1-0 την Αλάνια στο Καζάν για την 22η αγωνιστική, με το πρώτο γκολ του Σαλβατόρε Μποκέτι και έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ζενίτ.

Τώρα περιμένει την Μπαρτσελόνα στην Ρωσία και θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση, καθώς πέρσι είχε νικήσει στην Βαρκελώνη, ενώ έληξε ισόπαλο το ματς στην έδρα της.

10bet