Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2010

Κρούση στη Μπόχουμ για Ντάνι Φερνάντεζ

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντάνι Φερνάντεζ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «πράσινοι» έκαναν κρούση στη Μπόχουμ για τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα, τον οποίο ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας θεωρεί ως ιδανική λύση.


Ο Φερνάντεζ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού, επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική και απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πορτογαλία. Το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο επιθυμεί διακαώς να μεταγραφεί στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Αλέξη Τζόρβα και ο 27χρονος πορτιέρο φέρεται να είναι πρώτος στη λίστα του «τριφυλλιού» για τη συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με την Μπόχουμ για να δουν το ποσό με το οποίο τον κοστολογεί.

Πάντως ο μπάι άουτ που είχε ο παίκτης σε περίπτωση που ο Ηρακλής ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του ήταν στις 400 χιλιάδες ευρώ, οπότε οι Γερμανοί δεν μπορούν να ζητήσουν περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό.