Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουλίου 2010

«Πρώτη» με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία (Εικόνες)

Με κοινή ευχή η ερχόμενη σεζόν να είναι εξίσου αν όχι περισσότερο πετυχημένη με την περασμένη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος πέρασε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να έχει μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Ο 31χρονος άσος αποχώρησε λίγο μετά τις 19:30 συνοδεία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, που ήταν παρών μαζί με τον Γιάννη Βεκρή.


Αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα, με πρώτο και καλύτερο τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος μετά την απώλεια του Μαρσέλο Μπορντόν, που μετακομίζει στο Κατάρ, ήταν καθησυχαστικός για την εύρεση ενός ικανού αμυντικού. Μαζί του ο συνεργάτης του, Πάουλο Μενέσες, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά και ο νέος γυμναστής του «τριφυλλιού», Αντώνης Κέζος.

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που υποβλήθηκε σε επέμβαση τη Δευτέρα και θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα του Αυγούστου, ο Σιμάο, ο Κλέιτον, ο Σαριέγκι, καθώς και οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και με υγεία, στέλνοντας το μήνυμα ότι την ερχόμενη σεζόν οι απαιτήσεις από όλους στην ομάδα θα είναι περισσότερες.