Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2010

Μεταγραφική σύσκεψη κορυφής

Η απώλεια του Μπορντόν, έχει αυξήσει την αγωνία στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Κυρίως ως προς το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας. Σήμερα λοιπόν, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο «τριφύλλι» για τα μεταγραφικά.

Στα γραφεία της ΠΑΕ, τα είπαν για περίπου τρεις ώρες οι Δημήτρης Γόντικας, Κάρλος Φρέιτας και Νίκος Νιόπλιας. Οι τρεις άνδρες αναφέρθηκαν τόσο στους υποψήφιους για το κέντρο της άμυνας, όσο και στο τι θα γίνει τελικά με κεντρικό μέσο. Στο τραπέζι έπεσαν και οι περιπτώσεις των παικτών που είναι υπό παραχώρηση.

Τα διάφορα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν προταθεί στο «τριφύλλι», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι κάποιος από αυτούς θα αποκτηθεί. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι ο… εκλεκτός του Παναθηναϊκού ίσως να μην έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Το θέλω του Νιόπλια

Καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή θα παίξει η γνώμη του Νίκου Νιόπλια. Κάτι που φάνηκε και στην υπόθεση Μπορντόν με τον οποίο ασχολήθηκαν οι «πράσινοι», μια και ο έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που τον ήθελε.

Κι αυτό επειδή έχουν τεράστια εκτίμηση στο «τριφύλλι» στις γνώσεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχει ο Κοζανίτης.
Όσο για τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Νιόπλιας εκτιμά περισσότερο απ’ όλους τον Κρις της Λιόν.

Κι αυτό επειδή είναι ποδοσφαιριστής που έχει εμπειρία, κάνει χρόνια πρωταθλητισμό και προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο της Γαλλικής ομάδας. Το θέμα είναι κατά πόσο θα θέλει ο Βραζιλιάνος στόπερ να αποχωρήσει από το «Ζερλάν», αλλά και το ποσό που θα αξιώνει η ομάδα του.

(player)