Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2010

Κάτι τρέχει με τον Σόφο…

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αμερική και είναι πολύ πιθανό να παραμείνει για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς, ωστόσο εάν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα υπάρχει… «πράσινο» ενδιαφέρον.

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να είναι το… «Αμερικανικό όνειρο» για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις Η.Π.Α και συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Κλίπερς, που τον παρακολουθούσαν εντατικά τα τελευταία χρόνια.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να ζήσει το όνειρο του, να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, πρόκληση που είναι πολύ δύσκολο για έναν φιλόδοξο και ταλαντούχο παίκτη, να αρνηθεί.

Ωστόσο εάν τελικά ο «Big Sofo» αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι πολύ πιθανό να κινήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένη την απώλεια του Νίκολα Πέκοβιτς για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Σοφοκλής αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη. Στα θετικά της υπόθεσης το γεγονός ότι είναι Έλληνας, καθώς και το ότι οι καλοί ψηλοί, σπανίζουν στις μέρες μας.