Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2010

Πάει για καλύτερο απ´τον Μπορντόν

Η σύσκεψη ανάμεσα στους Δημήτρη Γόντικα, Κάρλος φρέιτας και Νίκο Νιόπλια, θα κρίνει κατά πολύ το ποιος θα είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να λύσει το πρόβλημα στα μετόπισθεν, να είναι κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία (17-27 Ιουλίου).

Ονόματα υπάρχουν πολλά στη λίστα. Όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης. Όπως λένε στο «τριφύλλι», ίσως αυτός που θα αποκτηθεί να μην έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας. Πάντως, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι πιθανότατα θα πρόκειται για παίκτη καλύτερο από τον Μπορντόν.

Διαψεύδουν

Το γαλλικό δημοσίευμα που θέλει τον Παναθηναϊκό να μπαίνει… σφήνα στην υπόθεση Νενέ, διαψεύδεται από το «τριφύλλι». Για την ακρίβεια, αυτό που τονίζουν στο «τριφύλλι» είναι πως οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να δώσει περισσότερα χρήματα για να πάρει τον παίκτη. Επιπρόσθετα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι από τον Πειραιά έχει βγει η συγκεκριμένη πληροφορία, έτσι ώστε αν αποκτηθεί ο Νενέ να παρουσιαστεί ως νίκη επί του αιωνίου.
Πάντως, αν ο Λέτο τελικά πουληθεί, τότε ίσως ο Νενέ να απασχολήσει τους «πράσινους».