Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2010

Προτεραιότητα ο στόπερ

Στο Παναθηναϊκό επείγονται να κλείσουν κεντρικό αμυντικό και δεξιό χαφ και για αυτό καθημερινά εξετάζουν με προσοχή όλες τις προτάσεις.

Ειδικά η θέση του στόπερ είναι αυτή που απασχολεί ιδιαίτερα τους «πράσινους» και φαίνεται πως είναι κοντά σε κάποια μεταγραφική κίνηση. Ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού» παραμένει ο Ουίλιαμ Γκαλάς, που αφού δεν έκλεισε στη Γιουβέντους παραμένει στις προτιμήσεις του Παναθηναϊκού. Όμως η περίπτωση του 33χρονου Γάλλου δεν είναι και τόσο απλή αφού είναι ελεύθερος και θα επιδιώξει να κερδίσει ένα συμβόλαιο που θα είναι καλό σε χρήματα αλλά και σε διάρκεια. Ο ίδιος φαίνεται να θέλει τουλάχιστον διετές συμβόλαιο και οι ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να του προσφέρουν οι «πράσινοι» που όμως θα εξακολουθήσουν να παλεύουν την υπόθεση.

Τι γίνεται με Μπορντόν και Μπουμσόνγκ

Άλλες δύο λύσεις που εξετάζουν στο «τριφύλλι» είναι περιπτώσεις των Μαρσέλο Μπορντόν, και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο 34χρονος στόπερ της Σάλκε έχει ενθουσιάσει τον Νίκο Νιόπλια, όμως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Γερμανία. Όσον αφορά τον 31χρονο Γάλλο, η Λιόν θέλει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του και οι «πράσινοι» παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις. Βέβαια αυτοί οι τρεις παίκτες δεν είναι οι μόνοι που εξετάζονται για την άμυνα των Πρωταθλητών.


(sday)