Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Πέτσκο αλλά δεν «χάθηκε»…

Η καθυστέρηση της πρότασης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο από τη Λεχ Πόζναν, είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα, χωρίς όμως αυτό να βάζει απαγορευτικό στις διαθέσεις των «πράσινων».

Στο συμβόλαιο του Πέτσκο υπάρχει ρήτρα 450.000 ευρώ και σε περίπτωση που οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αποφασίσουν να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να πληρώσουν και τους Πολωνούς. Η πρόταση της Λεζ Πόζναν κρίθηκε ικανοποιητική από τον 25χρονο, ο οποίος έδωσε θετική απάντηση και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Πολωνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2012, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν στις 230.000 ευρώ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναρτήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Πέτσκο, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του ιδίου που αναφέρει: «Ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια. Έτσι, σταματά η φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το όνομά μου. Ο προηγούμενος μήνας ήταν δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου. Όλα αυτά δεν ήταν πολύ ευχάριστα».


(sday)