Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

Άδικος (φαίνεται) ο κόπος!

Πριν από λίγη ώρα ο ατζέντης του Τέρελ Μακ Ιντάιρ, Γκρεγκ Σπίτσερ,ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι αν θέλουν να κινηθούν προς την απόκτηση του αμερικάνου γκαρντ θα πρέπει να... βιαστούν καθώς δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την πρόταση της Μάλαγα.

Στις 30/6 εκπνέει η οψιόν που έχει το συμβόλαιο του παίκτη στη Σιένα, βάση της οποίας με 230 χιλιάδες ευρώ μένει ελεύθερος. Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κινηθεί ενώ και η κίνηση που έκανε ο Σπίτσερ (ζήτησε διήμερη παράταση στην οψιόν από το "αφεντικό" της Σιένα, Φερνάντο Μινούτσι) έπεσε στο κενό.

Έτσι όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, ο Μακ Ιντάιρ "κλίνει" προς τη Μάλαγα καθώς παρά την επιθυμία του ν' αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δεν θελει να ρισκάρει και να φθάσει η κατάσταση να εξαρτάται από τη Σιένα! Υπενθυμίζουμε ότι αν μέχρι τις 30/6 δεν έχει βρεθεί ομάδα να δώσει 230 χιλιάδες ευρώ στη Σιένα, τότε απ' εκεί και πέρα όλες οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Η οποία βέβαια δεν θα ζητήσει μόνο... 230 χιλιάδες ευρώ.

Ο Σπίτσερ ξεκαθάρισε ότι σε μιά ώρα από τώρα θα πρέπει να έχει ταχυδρομήσει τα συμβόλαια στη Μάλαγα προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη, ο Σπίτσερ θα περιμένει για μιά ώρα... Αν κι όπως φαίνεται η αναμονή του είναι μάταιη!