Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

Παύλος «Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι αλεξιπτωτιστές που μιλάνε για τον Παναθηναϊκό;»

Το gazzetta επικοινώνησε με τον μέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο, που παρέστη στην συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με μετόχους της ομάδας.

Όταν τον ρωτήσαμε για τις εξελίξεις στην ομάδα και την… έξοδο του Μιχάλη Ζολώτα από το πολυμετοχικό σχήμα, δήλωσε: «Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι αλεξιπτωτιστές που μιλάνε για τον Παναθηναϊκό; Δεν μπορώ να ασχολούμαι με όλους αυτούς που το παίζουν Παναθηναϊκάρες…».


Στη συνέχεια του ζητήσαμε να σχολιάσει την επίθεση που έκανε ο Ζολώτας στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο κ. Γιαννακόπουλο είπε: «Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει…».

Τέλος, για τη συνάντηση με τους υπόλοιπους μετόχους ο κύριος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Δεν βρεθήκαμε για να πάρουμε αποφάσεις. Ο κύριος Βαρδινογιάννης μας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα».

Πλέον στον Παναθηναϊκό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των μετόχων την ερχόμενη εβδομάδα, από την οποία ίσως να βγουν νέα για τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ.