Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

Οι Βέλγοι στέλνουν Σαρ στον ΠΑΟ

Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Μοχάμεντ Σάρ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, ο 27χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων», με τον πρόεδρο τον προπονητή του συλλόγου να αναφέρει πως υπάρχει πρόταση για τον παίκτη και από την Ελλάδα.

«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον της Λόκερεν, όμως αν έχεις παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θέλεις να πας ένα βήμα πιο κάτω. Εξετάζουμε και άλλες προτάσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από την Αγγλία», τόνισε ο Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο.

«Αρχικά η Σταντάρ είχε συμφωνήσει με τη Λόκερεν, αλλά ο ίδιος δεν το συζήτησε καν. Λογικά, ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι δυνατόν να παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία στο Βέλγιο. Ο Μοχάμεντ θέλει να μεταγραφεί στο εξωτερικό», δήλωσε ο ατζέντης του Σενεγαλέζου, Φμαπρίτσιο Φεράρι στην «Gazet Van Antwerpen».

Και συνέχισε: «Μπορώ να σας πω ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ορισμένες γαλλικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα κοιτάξουμε εάν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία».