Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιανουαρίου 2015

Στη Λεωφόρο περνάει...

Μία εκπληκτική προσπάθεια του Μπεργκ έφτανε για να φύγει με το 1-1 από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός. Ο Σουηδός έβγαλε την ασίστ για τον Καρέλη που σκόραρε. Τραγικός ο Παναθηναϊκός, τραγικός και ο Παππάς. Στη Λεωφόρο κανείς δε γλιτώνει...
Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 στο τραγικό γήπεδο της Ξάνθης - Κακοί στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι, χειρότερος ο ρέφερι Παππάς - Λουσέρο και Καρέλης τα γκολ των δυο ομάδων

Με λυτρωτή τον Νίκο Καρέλη, που σκόραρε στο 87’, ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και με την ισοπαλία 1-1 με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (30/01, 19:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

SKODA Ξάνθη (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης (22’ Λισγάρας), Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός (90’ Βάλτερ), Κλέιτον, Καπετάνος (65’ Βασιλακάκης), Σολτάνι, Λουσέρο.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (60’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταβλαρίδης, Μέντες (60’ Λαγός), Δώνης, Ζέκα, Αζαγκούν, Κλωναρίδης (75’ Μπεργκ), Καρέλης.

Κίτρινες κάρτες: Λισγάρας / Ατζαγκούν, Ταβλαρίδης, Πέτριτς, Νάνο

Κόκκινες κάρτες:

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου)
Γήπεδο: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA