Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2015

"Πρέπει να πολεμήσουμε"


Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17/01, 19:30) περιμένει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε στη Nova.


Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επαίνεσε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν στην άμυνα, έχοντας καταφέρει να κρατήσουν το «μηδέν» τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και με πολύ καλά λόγια στην απόδοση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

Για την άμυνα: «Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί τη σημασία να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, προσπαθούν όλοι οι παίκτες και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα θετικά της ομάδας»

Για τον Στάθη Ταυλαρίδη: «Ο Στάθης έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είχαμε ως ομάδα. Σκέφτεται πρώτα την άμυνα και μετά τα υπόλοιπα. Είναι ο αμυντικός που θα τον νιώσει ο αντίπαλος επιθετικός, αυτό που θέλαμε. Αλλά όλα τα παιδιά θα έλεγα ότι βγάζουν μια καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και ίσως έχει βοηθήσει σε αυτό»

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ειδικά στη Νέα Σμύρνη, με την κατάσταση που είναι τώρα ο Πανιώνιος, καθώς θέλει τους βαθμούς γιατί βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως από την άλλη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά, τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε. Γιατί πρώτα πρέπει να πολεμήσουμε εκεί και μετά να παίξουμε ποδόσφαιρο»