Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιανουαρίου 2015

Εάν ο Τζαβέλλας μείνει ελεύθερος…


Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι και με το 1,5 πόδι εκτός ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης δημοσιοποίησε ότι δεν… μπορεί το παλικάρι! Όπως και ο (πρώην πράσινος) Νίκος Σπυρόπουλος…
Μοναδικό ενδεχόμενο ν’ αλλάξει αυτή η απόφαση είναι να προκύψει θέμα προπονητή στον “δικέφαλο του βορρά”, κάτι που δεν φαίνεται πιθανό.

Ο Τζαβέλλας πριν από 1,5 χρόνο ήταν στους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα στον ΠΑΟΚ, αφού του έδινε καλύτερο συμβόλαιο.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο 27χρονος αμυντικός είναι φίλα προσκείμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας είναι απίθανο! Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νάνο, αλλά και την ανάδειξη του Χουχούμη, η προοπτική απόκτησης και τρίτου αριστερού μπακ δεν φαντάζει πιθανή! Εκτός και εάν τους επόμενους μήνες προκύψει πρόταση για τον Νάνο και ανοίξει ο δρόμος για τον διεθνή αμυντικό… Ούτως ή άλλως οι αποδοχές του Τζαβέλλα ξεπερνούν τα χρήματα που παίρνουν (μαζί) Νάνο και Χουχούμης.
Πηγή: Sportit