Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2015

Μαζί, κατά της διαφθοράς!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση Σαββίδη-Αλαφούζου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες θα πορευτούν μαζί με σκοπό η δικαιοσύνη να τελειώσει την ανομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε λίγο η συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη.
Η συνάντηση των δύο ισχυρών ανδρών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της και όπως όλα δείχνουν, μαζί με την ΑΕΚ, θα πορευτούν σε ένα αρραγές μέτωπο κατά της διαφθοράς. Σαββίδης και Αλαφούζος συμφώνησαν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν την ανομία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο το διαιτητικό κομμάτι, αλλά είχε πιο βαθιές ρίζες. Κυρίως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις δικαστικές εξελίξεις. Και οι δύο άνδρες θεωρούν πως η δικαιοσύνη είναι αυτή που πρέπει να κινηθεί για να σπάσει οριστικά το απόστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης. Κοινή άποψη ήταν ότι - δεδομένης της συγκάλυψης που επικρατεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο - θα πρέπει οι κινήσεις τους να γίνουν προς την κατεύθυνση της πίεσης σε υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή προς τη Δικαιοσύνη προκειμένου να προχωρήσει στην απαιτούμενη κάθαρση που ξεκίνησε ο Αριστείδης Κορέας.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ, εκπροσωπούμενοι από τους ιδιοκτήτες τους, είναι της γνώμης πως τίποτα δεν αλλάζει όσο δεν παίρνονται γενναίες αποφάσεις. Ως εκ τούτου, μόνο συντονισμένες κινήσεις από τις τρεις εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων της χώρας μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα.

Στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, που κάθε άλλο παρά πυροτέχνημα είναι, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να αναλυθεί ακόμα πιο διεξοδικά και πάντα σε συνεννόηση μεταξύ των ομάδων. Πολλά θα εξαρτηθούν όπως είναι φυσικό και από την εξέλιξη του πρωταθλήματος, και από τα όποια παρατράγουδα θα συμβούν στο γήπεδο...

Πηγή: SportsDNA