Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς τέσσερις στη Μαδρίτη


Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός αποστολής οι Γιάνκοβιτς και Παππάς, λόγω τραυματισμού.
Η τελευταία εβδομάδα είναι ίσως η πιο... ανηφορική για τον Παναθηναϊκό. Όχι τόσο αγωνιστικά, όσο ιατρικά. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε μέσα σε λίγες ημέρες τέσσερις παίκτες να τίθενται νοκ άουτ, λόγω τραυματισμού, με τον Νίκο Παππά να είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στο απουσιολόγιό του.

Ο 24χρονος γκαρντ υπέστη θλάση στον χθεσινό αγώνα (19/1) με τον Απόλλωνα Πάτρας, μετά από χτύπημα που δέχθηκε -στη διάρκεια της αναμέτρησης- από τον Γάιο Σκορδίλη. Παρεμπιπτόντως, είναι ο τρίτος παίκτης που πέφτει θύμα του πρώην σέντερ του "τριφυλλιού", αφού σε φιλικό των δύο ομάδων το καλοκαίρι, παρόμοιο τραυματισμό είχαν υποστεί τόσο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Παράλληλα, εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη "Βασίλισσα" θα παραμείνει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων έδειξαν πως ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο. Επομένως απαιτείται ξεκούραση τις επόμενες ημέρες, για να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάστασή του.

Σε αυτούς βέβαια προσθέστε τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη (θλάση στους προσαγωγούς) και Λευτέρη Μποχωρίδη (θλάση στον τετρακέφαλο) και έχετε το καρέ των απόντων από την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/1, 21:45). Οι τέσσερις παίκτες, μάλιστα, θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γαλατασαράι.

Τη θέση τους στη δωδεκάδα θα πάρουν οι Γιώργος Διαμαντάκος, Γιώργος Παπαγιάννης και Αντώνης Κόνιαρης. Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Μιχάλης Λούντζης, που ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague, καθότι δεν έχει δηλωθεί στο "πράσινο" ρόστερ.