Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2014

Δεν έχουν καμία τύχη οι Αγγελόπουλοι

Το ερώτημα που «γεννήθηκε» μετά το χθεσινό αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για κατακύρωση του πρόσφατου προημιτελικού, είναι αν στην κλήρωση της 21ης Οκτωβρίου για τα ημιτελικά Κυπέλλου θα βρίσκεται τελικά ο Παναθηναϊκός!

Με αφορμή την παρουσία του -τιμωρημένου- Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν τις σχετικές διατάξεις, ζητώντας μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών από τον ΠΑΟ, καθώς και κατακύρωση του εν λόγω αγώνα υπέρ της ομάδας τους.

Εχει τύχη όμως το αίτημα του Ολυμπιακού; Σύμφωνα με πληροφορίες η ένσταση δεν υποστηρίχθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στο προβλεπόμενο 48ωρο (σ.σ. καταθέτοντας στην ΕΟΚ μεταξύ άλλων τα απαραίτητα παράβολα) και πρέπει να θεωρείται... εκπρόθεσμη! Αν και εφόσον ισχύσει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη και δεν πρόκειται να δικαιωθεί. Ακόμη κι αν τα άρθρα που επικαλείται προβλέπουν κατακύρωση του αγώνα.

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν εκφράζουν ανησυχία. Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κάποιος διαβάζοντας την ανακοίνωση-απάντηση στον Ολυμπιακό