Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2014

Ζήτησε εισιτήρια ο Ατρόμητος


Την Δευτέρα 27/10, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Οι Περιστεριώτες ζήτησαν 200 εισιτήρια με το αίτημά τους να γίνεται δεκτό, από την πράσινη ΠΑΕ.
Η ομάδα του Περιστερίου ενημέρωσε πως θα ήθελε να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, με τους "πράσινους" να κάνουν δεκτό το αίτημά τους και την αστυνομία να αρνείται.

Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος καλείται να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα του Ατρόμητου για παρουσία 200 φίλων του στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: 

"Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξάλλου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδα αλλά όχι η Αστυνομική Διεύθυνση. Η τελική απόφαση θα δοθεί από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό".