Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Σεπτεμβρίου 2014

"Παίζει" του Μπούι

Δίχως τον Σπύρο Ρισβάνη θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καλλονή. Ετοιμάζει Μπούι ο Αναστασίου...

Απών από το κυριακάτικο (14/9, 20:30) εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καλλονή για την τρίτη αγωνιστική της Super League θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο νεαρός αμυντικός είχε χτυπήσει στην προπόνηση της Τρίτης και δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη (πρωί-απόγευμα), ούτε την Παρασκευή και ακολούθησε ατομικό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το προσεχές ματς. Ο 20χρονος στόπερ έπαιξε εννέα λεπτά με τον Λεβαδειακό.


Σκέψεις για τον Μπούι κάνει ο Γιάννης Αναστασίου για τον αγώνα με την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Ολλανδός είχε παίξει 14 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο (για την δεύτερη αγωνιστική), όταν και είχε πάρει τη θέση του Μπούρμπου, ενώ δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε σήμερα: Δοκιμές έκανε λοιπόν στην σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Αρχικά κάτω από τα γκολπόστ βρισκόταν ο Στέφανος Κοτσόλης ενώ την αμυντική γραμμή συμπλήρωναν οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής και Μπούρμπος. Η μεσαία γραμμή την ίδια στιγμή αποτελούταν από τους Μπούι, Μέντες, Ζέκα και Πράνιτς. Ενώ όσον αφορά το επιθετικό δίδυμο, αποτελούταν από τους Πέτριτς και Κλωναρίδη.

Πρόβλημα και με Σπυρόπουλο