Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2014

Απρόοπτο με Κουτρουμπή!


Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού προπονήθηκε μόνος του σήμερα στο Κορωπί, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Δύσκολα ο Κλωναρίδης.

Μια απρόσμενη εξέλιξη περιλάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να προπονείται ατομικά, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, λόγω του ότι το ματς με τη Μίντιλαντ είναι… προ των πυλών, θεωρείται δύσκολο ο νεαρός αμυντικός να προλάβει να θέσει εαυτό στη διάθεση του 41χρονου προπονητή…

Από εκεί και πέρα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε και σήμερα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που επίσης κάθε άλλο παρά… σίγουρο είναι ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια του "τριφυλλιού" απέναντι στους Δανούς.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα, αυτό περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις με τελειώματα, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα με τακτική και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 6 το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τη Μίντιλαντ.