Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2014

Μια ανάσα από το... "μπαμ"!


Ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα όχι απλά του Σουηδικού, αλλά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είναι έτοιμο να φορέσει τα πράσινα!

Ο λόγος για τον Βαλμίρ Μπερίσα. Ο 18χρονος άσος της Ρόμα βρίσκεται πολύ κοντά στο "τριφύλλι" και εντός των ερχόμενων ημερών αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, για να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιταλικό σύλλογο για τον δανεισμό του, ενώ είναι πολύ κοντά σε πλήρη συμφωνία και με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο οποίος θα κληθεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες-ανάσες στον Μάρκους Μπεργκ στην γραμμή κρούσης του "τριφυλλιού".

Ο Μπερίσα είναι γεννημένος στην Αλβανία. Από εκεί σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά του στην Σουηδία, παίρνοντας και την υπηκοότητα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Χάλμσταντ, στις οποίες ξεχώριζε σαν... την μύγα μέσα στο γάλα!

Έκανε πλάκα στα πρωταθλήματα υποδομής της Σκανδιναβικής χώρας, ενώ έγινε αμέσως διεθνής με την Παίδων και την Ελπίδων της Σουηδίας. Μάλιστα, αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ του Παγκόσμιου πρωταθλήματος U17!

Με τους Σουηδούς να τον "βαφτίζουν" νέο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, λόγω της θέσης, του τρόπου που αγωνίζεται και του ταλέντου που διαθέτει. Οι σκάουτ των μεγάλων συλλόγων έκαναν... παρέλαση στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Και η Ρόμα δεν έχασε την ευκαιρία. Ήρθε σε συμφωνία με την Χάλμσταντ και τον απέκτησε τον περασμένο Γενάρη. Από τότε συμμετείχε στις δραστηριότητες της Πριμαβέρα των "τζιαλορόσι" (η ομάδα Νέων όπως έχουμε συνηθίσει να τη λέμε στην Ελλάδα).

Πλέον, οι Ρωμαίοι θέλουν να πάρει χρόνο συμμετοχής και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός που ήρθε σε συμφωνία μαζί τους. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, μετά τον Αλφάρο ο Μπερίσα θα γίνει η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Και πιθανότατα η τελευταία. Αν και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η τελευταία κίνηση του "τριφυλλιού" για αυτό το καλοκαίρι.