Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Άλλα δύο ονόματα αποκαλύπτουν οι Ισπανοί


Δύο στόπερ από το ισπανικό πρωτάθλημα έφεραν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τα ισπανικά μέσα. Πρόκειται για τον 31χρονο στόπερ της Μπέτις, Αντόνιο Αμάγια, καθώς και για τον 27χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό της Βαγιαδολίδ, Μαρκ Βαλιέντε.
Ο πρώτος αγωνίστηκε ως βασικός φέτος στην ομάδα της Ανδαλουσίας και ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν από το "ναυάγιο" της Μπέτις, η οποία υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και οι Ισπανοί αναφέρουν πως δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει γιατί έχει πρόταση και από τον Παναθηναϊκό. Για τον Αμάγια ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Ράγιο Βαγεκάνο και Γουεστ Μπρομ.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, αφορά τον Μαρκ Βαλιέντε, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε σε ομάδα που υποβιβάστηκε και συγκεκριμένα στη Βαγιαδολίδ και αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος. Για την απόκτησή του ενδιαφέρονται πολλές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, κάτι που κάνει την περίπτωσή του αρκετά δύσκολη.

Όσον αφορά στο οικονομικό, και οι δύο παίχτες έχουν κασέ, το οποίο μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Οι περιπτώσεις των δύο αμυντικών εξαρτώνται επίσης σε μεγάλο βαθμό και από την κατάληξη της υπόθεσης του Γκόρντον Σίλντενφελντ.