Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Μπάους για Παναθηναϊκό!


Ενδιαφέρον για τον Τζόρντι Μπάους της Μπρέντα έχει δείξει όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός, με τον Ολλανδό μεσοαμυντικό να μιλάει με κολακευτικά λόγια για το Τριφύλλι.


Ο 25χρονος άσος μένει ελεύθερος τον επόμενο μήνα από τη Μπρέντα και σε συνέντευξή του στον Τύπο της πατρίδας του, άφησε να φανεί ότι έχει ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του.

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Είναι ωραίο να το ακούς αυτό, αλλά η απόφαση δεν θα είναι εύκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλoύς οπαδούς. Είναι μία προοπτική που σίγουρα με ελκύει», ανέφερε αρχικά ο Μπάους, που έδειξε στη συνέχεια να μη γνωρίζει ότι το Τριφύλλι έχει πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ; Θα αγωνίζεται εκεί; Αφού τερμάτισε 4ος...», είπε πριν του εξηγήσει ο δημοσιογράφος της «ELF Voetbal» όπου και παραχώρησε τη συνέντευξη πως οι «πράσινοι» βγήκαν στα προκριματικά της διοργάνωσης μέσω των πλέι οφ, για να απαντήσει ο παίκτης:

«Δεν ξέρω ακόμα, θα χρειαστώ κάποιο χρόνο. Αλλά φαίνεται σαν μία πραγματικά μεγάλη πρόκληση...».

Ο Μπάους προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην ολλανδική ομάδα, μετρώντας 32 συμμετοχές και έξι γκολ. Αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο όμως κι ως αμυντικός μέσος, ενώ βρίσκεται στη Μπρέντα εδώ και μία τριετία. Προηγούμενος σταθμός του ήταν η Ντε Γράαφτσαπ, μετρώντας τέσσερις σερί σεζόν στην Eredivisie και πέντε συνολικά, οι περισσότερες ως βασικός.