Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2015

Στον "αέρα" το όνομα του Μένα



Mετά την πληροφορία περί συνάντησης του Τάκη Φύσσα με Ισπανό προπονητή, σε καφετέρια της Γλυφάδας η ιστοσελίδα MarcaSL αποκάλυψε ότι οι «πράσινοι» τσεκάρουν την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού, Εουσέμπιο Σακριστάν Μένα.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 51χρονος κόουτς έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής έχοντας 543 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν και 36 γκολ με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα, Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα.

Αφού κρέμασε τα παπούτσια του, το 2002, επέλεξε να συνεχίσει να υπηρετεί το ποδόσφαιρο, ως προπονητής.

Διετέλεσε ασίσταντ κόουτς στη Μπαρτσελόνα από το 2003 ως το 2008 (στο πλευρό του Φρανκ Ράικαρντ), και πρώτος τεχνικός στη Θέλτα το διάστημα 2009-10, προτού, το καλοκαίρι του 2011, αναλάβει τα ηνία της β’ ομάδας της Μπαρτσελόνα, πόστο που κατέχει έως και τον Φεβρουάριο του ΄15.

Παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2014 ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό με τους «μπλαουγκράνα» μια σειρά κακών αποτελεσμάτων τον απομάκρυναν από το πόστο του προπονητή.

Εκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα και όπως προαναφέραμε εσχάτως ο φάκελός του έπεσε στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την μετά – Αναστασίου εποχή στο «τριφύλλι».

Πάντως από τον Παναθηναϊκό έχει ξεκαθαριστεί σε όλους τους τόνους ότι ο Αναστασίου ήταν, είναι θα είναι ο προπονητής της ομάδας, αφού τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης της διοίκησης.