Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Ιανουαρίου 2014

Κάθε αρχή και ... δύσκολη


Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ο Παναθηναικός πλήρωσε το νωθρό και χαλαρό ξεκίνημά του και έχασε δίκαια αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα. Είναι ο δεύτερος αγώνας που η ομάδα μας δεν μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα για να παίξει αυτό που υπόσχονταν όλη την εβδομάδα. ΑΜΥΝΑ.


Ο Παναθηναικός για δεύτερο αγώνα απέναντι σε μεγάλη ομάδα μπήκε χαλαρός και βρέθηκε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Αν και το ξεκίνημα του ήταν άσχημο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω μόνο με ένα πόντο. Αλλά και στην αρχή του δευτέρου το σκήνικό ήταν ίδιο. Εμείς να προσπαθούμε να μειώσουμε. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο στον αγώνα με τη Φενέρ η διαφορά δημιουργήθηκε αλλά και διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα από τα γκρι κοράκια. Σήμερα το μεγάλο όπλο της Μπαρτσελόνα έμεινε στον ένα πόντο. Η διαφορά δεν έγινε προφανώς από εκείνον. Έγινε από άλλους παίχτες που δεν το περιμέναμε και βρεθήκαμε λίγο αδιάβαστοι. 
Στον αγώνα με τη Φενέρ βέβαια ο Πεδουλάκης έκανε θαύματα από τον πάγκο όπως και οι παίχτες στο γήπεδο. Σήμερα οι παίχτες που πήγαν να γυρίσουν τον αγώνα έπαιζαν για 2 δεκάλεπτα συνεχόμεα , παίχτες όπως ο Μπράμος , ο Ματσιούλης , ο Διαμαντήδης , ο Λάσμε. Και αυτοί που τους αντικαθηστούσαν δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Σήμερα ο Γκιστ δεν ήταν αυτός που περιμέναμε , ο Ούκιτς και ο Κάρυ δεν πρόσφεραν αρκετά και σκοράροντας λίγους πόντους η ήττα ήταν αναμενόμενοι. 
Μπορεί ο αγώνας να μην ήταν αυτός που περιμέναμε αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Παναθηναικός ακόμα μπορεί να βγει δεύτερος να ελπίζι σε μία ευκολότερη αντίπαλο και την είσοδο του στο FINAL 4. Δεν χρειάζεται πανικός και κωλοτούμπες αλλα δουλειά από παίχτες και προπονητή και με τη νίκη απέναντι σε Μάλαγα και Ολυμπιακό θα έχουμε βάλει γερά θεμέλια για την δεύτερη θέση.
Συγχαρητίρια στους παίχτες και ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.

Υ.Γ. Αυτός ο Παπανικολάου με κάνει να τον θέλω τελικό και να σηκώσω μία κούπα ακόμα στη μάπα του. Δεν λέω δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του, πέρυσι είχε βαρεθει να βλέπει τον Μήτσο και την παρέα του να τους .... νικά όπου τους έβρισκε. Και πάλι όμως νίκη μέσα στη Καταλονία και με διαφορά γιατι απλά μπορούμε.