Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Δεκεμβρίου 2013

Καρέλης: "Το μυαλό στην Καλλονή..."

Στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Καλλονή στρέφει το ενδιαφέρον του ο Νίκος Καρέλης, όπως είπε μετά το 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών.
«Όλα τα παιδιά δώσανε το 100%, έλειπαν κάποιοι αλλά ήμασταν όλοι καλοί και πήραμε ένα καλό προβάδισμα. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και σκεφτόμαστε το ματς με την Καλλονή», είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.
Σε ερώτηση για το γκολ του, τόνισε: «Απλά γύρισα και σούταρα, δεν είχα σκεφτεί κάτι άλλο».
Για το αν αποτελεί το Κύπελλο στόχο του Παναθηναϊκού, είπε: «Εννοείται πως το Κύπελλο είναι στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και στο Πρωτάθλημα».
Σε ότι αφορά τη θέση που αγωνίζεται, σχολίασε: «Αισθάνομαι πιο άνετα να παίζω ως σέντερ φορ, αλλά παίζω σε όποια θέση θέλει ο κόουτς».
Για την αλλαγή του προς το καλύτερο, απάντησε: «Μέσα από τη δουλειά πήρα την ευκαιρία που περίμενα και προσπαθώ να την αρπάξω όσο καλύτερα μπορώ».
Σχετικά με τις δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού, τόνισε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή. Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε αυτά που μας λέει ο κόουτς να τα βγάζουμε στο γήπεδο όσο γίνεται. Εννοείται πως προοδεύουμε κάθε εβδομάδα».
Για την αποχώρηση του Φιγκερόα, σχολίασε: «Κοιτάξτε ο Λουτσιάνο μας βοήθησε πολύ και η αποχώρησή του μας στεναχώρησε, αλλά πρέπει οι επιθετικοί της ομάδας πλέον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όσο καλύτερα μπορούν».