Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Δεκεμβρίου 2013

Αποφόρτιση για Μπεργκ και Πράνιτς


Με την ομάδα άρχισαν, μόνοι τους ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Πέμπτης ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ντανιέλ Πράνιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο τρέξιμο και στις διατάσεις, όμως δεν πήραν μέρος στις ασκήσεις με μπάλα. Με απόφαση του Γιάννη Αναστασίου μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και θα επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή.

Οι Μπεργκ και Πράνιτς είναι από τους πιο επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία, προέρχονται από απραξία την προηγούμενη σεζόν και δεν έχουν τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Με βάση το γεγονός ότι ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια, ο Αναστασίου θα τους διαχειριστεί προσεκτικά, ώστε να τους εκμεταλλευτεί στο έπακρο και παράλληλα να μην ρισκάρει ένα μυικό τραυματισμό. Άλλωστε, είναι οι δύο ποιοτικότεροι ποδοσφαιριστές και δεν μπορούν να αναπληρωθούν.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπαϊράμι.