Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Απριλίου 2012

Πιθανή ενδεκάδα με Πανιώνιο

Με αλλαγές θα παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Πανιώνιο.

Από την στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής ο Ορέστης Καρνέζης ήταν δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Στα αριστερά το κενό του τιμωρημένου Σουρόπουλου αναμένεται να καλύψει ο Λουκάς Βύντρα και δεξιά πολύ πιθανό να δούμε μετά από πολύ καιρό τον Σεϊταρίδη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μπουμσόνγκ και Καντέ και ο Σαριέγκι αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ο Κατσουράνης με τον Σιμάο αναμένεται να είναι στα χαφ, ενώ οι Κλέιτον και Κουίνσι θα είναι στις πτέρυγες. Στην ενδεκάδα θα είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, απλά το που ακριβώς θα παίξει θα εξαρτηθεί από τον ενδέκατο του αρχικού σχήματος. Αν είναι, λογικά, ο Ζέκα, ο Πορτογάλος θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα και ο Έλληνας διεθνής πίσω από τον Κλέιτον. Τη θέση όμως διεκδικεί και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος θα πάει πίσω από τον Βραζιλιάνο επιθετικό και ο Λάζαρος στα δεξιά.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.