Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Απριλίου 2012

"Είμαστε το αουτσάιντερ"

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, τόνισε ότι η διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλη και άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα σε κάποια σημεία και δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Αυτό που με ενδιαφέρει ωστόσο είναι πως αποδείξαμε ότι η βαθμολογική μας εικόνα δεν έχει σχέση με την πραγματική μας εικόνα. Ελπίζω στο τέλος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να είναι στην τετράδα του πρωταθλήματος".

Για τη μάχη του τίτλου: "Ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος θεωρητικά αφού είναι το 4ο μπάτζετ στην Α1, αλλά όλα τα παιχνίδια με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες, τα χάνουμε στο γκολ. Δεν είμαστε μακριά ούτε και κοντά, ωστόσο παίζουν και άλλοι παράγοντες λόγο, εξωαγωνιστικοί που είναι εξίσου σημαντικοί".

Για το μέλλον: "Έχουμε ανοδική πορεία, όπως έχουμε δείξει με τις εμφανίσεις μας, απλά να μπορέσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι κάποιες κρίσιμες στιγμές".

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.