Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

31 Μαρτίου 2012

Μπιάρσμιρ: "Υπάρχει χάος στην ομάδα"

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του έκανε λόγο για «χάος» στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές.

«Θέλουν να υπογράψουμε ένα χαρτί που λέει ότι είμαστε σύμφωνοι να πληρωθούμε αργότερα. Εμείς όμως είπαμε όχι, μέχρι τουλάχιστον όλοι να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες. Θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους για να δούμε πως πάνε τα πράγματα. Όλοι, όμως, έχουν αρχίσει να παραιτούνται. Υπάρχει χάος στην ομάδα. Ξέρουμε, όμως, ότι μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα μας πληρώσει στο τέλος. Είναι διαφορετικό για κάποιους παίκτες. Αυτοί που ήρθαν για παράδειγμα φέτος, επηρεάζονται περισσότερο από τους άλλους», τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen» ο σέντερ μπακ των «πρασίνων» και πρόσθεσε:

«Είναι προσωπικό μου θέμα και δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Δεν υπάρχει, όμως, πρόβλημα. Έχω πάρει ορισμένα χρήματα, αλλά ήταν για την προηγούμενη περίοδο. Δεν περνάω κρίση, αλλά όσο να’ ναι είναι δύσκολο να είσαι στην αναμονή».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα, απάντησε: «Ήταν μαύρη μέρα. Αυτά που συνέβησαν μας γύρισαν χρόνια πίσω. Πέρσι δεν ήμουν στην ομάδα, αλλά πάλι κάτι είχε συμβεί όταν ο Παναθηναϊκός πήγε στην έδρα του Ολυμπιακού. Επομένως, είναι κάτι που περίμεναν ότι θα συμβεί. Ευτυχώς εγώ είχα ζητήσει από την κοπέλα και το παιδί μου να μείνουν σπίτι. Υπήρχαν όμως και άλλοι παίκτες που είχαν φέρει τις γυναίκες τους…»

Καταλήγοντας, ο Σουηδός σχολίασε την πορεία του στην ομάδα και τις ευκαιρίες που έχει λάβει φέτος από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δυστυχώς θα πρέπει να μείνω εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Κατά τ’ άλλα, όλα καλά. Αγωνίζομαι πολύ, αλλά στο ντέρμπι δυστυχώς ήμουν στον πάγκο. Ο προπονητής μας είχε πει ότι ήθελε παίκτες που να έχουν αγωνιστεί ξανά σε τέτοιου είδους παιχνίδια».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.