Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκε συμπαίκτες και προχωράει...

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει έρθει σε επαφές με δύο επιχειρηματίες προκειμένου να επανέλθει στο διοικητικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το «Goal», ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο νέους «συμπαίκτες», εκτός ΠΕΚ. Εκτός δηλαδή της ομάδας που ο ίδιος είχε δημιουργήσει το 2008 πριν από την πολυμετοχικότητα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο επιχειρηματίες είναι δυνατό «χαρτί» κι εφόσον πειστεί για την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό, θα δώσει την ευκαιρία στον «Βγενό» να δημιουργήσει ένα νέο ισχυρό μπλοκ.

Ο Βγενόπουλος σκέφτεται να βάλει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ (ποσό που μπορεί και να αυξηθεί εφόσον ευδοκιμήσουν οι επαφές του), προκειμένου να βγει σε πρώτη φάση η φετινή σεζόν και να μην έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός με τις άμεσες υποχρεώσεις του, αλλά και με το licensing της UEFA.

Από την πλευρά του ο «Mr. MIG» θεωρεί κλειδί για τις εξελίξεις την πτώση της τιμής της μετοχής από το 1,12 που ήταν στην προηγούμενη (και άκαρπη) ΑΜΚ σε 0,33 ευρώ. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η πρόταση των εκπροσώπων του στο επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ, που τελικά όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, προκειμένου να οριστεί η επόμενη ΓΣ και να καθοριστεί νέα ΑΜΚ.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.