Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

Οι υποδείξεις στον Φερέιρα

Ο Πορτογάλος θα το πούμε για ακόμη μια φορά ότι είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στον  Παναθηναϊκό σαν προπονητής. Φυσικά αυτό δεν πτοεί τα διάφορα site για προπαγάνδα, το κακό όμως είναι ότι δίνονται υποδείξεις στο Ζεσουάλδο και από πράσινα μέσα


Στην Ελλάδα είμαστε μια χώρα που παρά την κρίση έχουμε 10 εκατομμύρια προπονητές.Είμαστε μια χώρα πλούσια σε αυτό τουλάχιστον. Φυσικά οι Έλληνες επειδή γνωρίζουν καντάρια μπάλα ξέρουνε καλύτερα από τους προπονητές που δουλεύουν ήδη στην ομάδα και είναι φυσικό να υποδεικνύουν τι θα κάνει ο Φερέιρα που προφανώς δεν ξέρει το τόπι(τι και αν έχει περάσει από την πόρτο με απόλυτη επιτυχία;). Ο συντάκτης του άρθρου που είναι από "πράσινο" site προφανώς έκανε λάθος στην καριέρα του και ακολούθησε την δημοσιογραφία και όχι την προπονητική αφού είναι τόσο γάτα που ξέρει την ομάδα καλύτερα από τον προπονητή. Απλά πατήστε την εικόνα και διαβάστε!


ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ! ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ!


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.