Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Νοεμβρίου 2011

Τσάκας: "Ο Μακρόπουλος είναι ήρωας"

Ο Βλάσης Τσάκας επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία του Ερασιτέχνη, ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μακρόπουλο για τα θέμετα που αφορούν το τμήμα.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος για τη συνάντηση: "Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα προσωπικά. Δεν περίμενα τον κ. Τσάκα να περάσει από τα γραφεία. Είχαμε μια γενική συζήτηση στα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Το ενδιαφέρον της πλευράς του Πρίγκιπα είναι ιδιαίτερα ζεστό εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την υπόθεση του Πρίγκιπα και όταν έρθει θα συζητήσουμε εκτενέστερα"

Από τη μεριά του ο Βλάσης Τσάκας σχολίασε: "Ο Ερασιτέχνης είναι για μας θέμα ζωτικής σημασίας. Ξέρω ακριβώς τα προβλήματα που υπάρχουν και γι αυτά συζητήσαμε και σήμερα με τον κ. Μακρόπουλο. Οφείλω να πω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον Παναθηναϊκό. Είναι ήρωας με όλα τα γράμματα κεφαλαία".

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.