Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτηματικό για Νίνη


Άλλαξε τα δεδομένα ο τραυματισμός του Νίνη στο ματς της Εθνικής με το σραήλ,  σχετικά με την παραμονή ή όχι του Σωτήρη Νίνη στην Παιανία.
Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, μετά από επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα, να προσπαθήσουν να του το ανανεώσουν.
Ο  Δημήτρης Γόντικας, μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Ισραήλ, είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κατά την οποία του πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες μάλιστα αποδοχές.
Από την πλευρά του, ο Νίνης ζήτησε κάποιο χρονικό διάστημα για να απαντήσει, με αποτέλεσμα το θέμα να μετατίθεται για τον ερχόμενο Γενάρη, αφού υπάρχει ειδικός κανονισμός από την UEFA, κατά το οποίο αν το συμβόλαιο κάποιου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι, δεν μπορεί να ανανεώσει από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου.
Στην περίπτωση που τελικά ο Νίνης απαντήσει αρνητικά, τότε αυτομάτως θα μπει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει χωρίς αντίτιμο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!