Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Σεπτεμβρίου 2011

Τίτλοι... τέλους για τον Αλβέρτη


Και όμως είναι γεγονός και μάλιστα δυσάρεστο... Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο παίκτης που συνέδεσε όσο κανένας το όνομά του με τον Παναθηναϊκό δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό του Τριφυλλιού επίσημα.
 
Το δύσκολο και ιδιαίτερο καλοκαίρι του Εξάστερου λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων και της διοικητικής κατατάστασης είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν ένα σωρό περικοπές. Όμως φαίνεται πως τα νέα... δεδομένα δεν τελειώνουν εδώ.
 
Σήμερα, λοιπόν, την μέρα που ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του φετινή συγκέντρωση, ο "Φράγκι" δεν ήταν εκεί... Και δεν θα είναι ξανά καθώς πλέον θα στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του ανεπίσημα, χωρίς να διαθέτει κάποιο πόστο.
 
Τι συνέβη; Η διοίκηση του πρότεινε να συνεχιστεί η συνεργασία τους με αρκετά μειωμένες αποδοχές, εκείνος δεν δέχθηκε και έτσι αιφνίδια χώρισαν οι... δρόμοι τους. Αναμφισβήτητα, είναι μια εξέλιξη που ήδη από την ώρα που έγινε γνωστή έχει στεναχωρήσει πολλούς οπαδούς του Τριφυλλιού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αποχώρηση του Αλβέρτη, θλίβησε αρκετούς ανθρώπους εντός της ομάδας.
 
 
Επιμέλεια: Mίρκα Μπούρα

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!