Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Γκαρσία σε ελεύθερο ρόλο, «Κατσούρ» στόπερ

Παρά τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας, φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στον Πανιώνιο. Πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και εσωτερικές στο αρχικό σχήμα.

Με τους βασικούς ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Βύντρα επέστρεψε δεξιά, με τον Καντέ να γίνεται αριστερό μπακ. Στόπερ χρησιμοποιήθηκε ο Κατσουράνης έχοντας πλάι του τον Σαριέγκι. Μπροστά τους, σε ρόλο ανασταλτικών χαφ, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο. Μόλις χτύπησε ο Μοζαμβικανός, τη θέση του πήρε ο Μαρίνος, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στην τριάδα των επιτελικών, ο Νίνης ήταν δεξιά, ο Λέτο αριστερά, με τον Λουίς Γκαρσία σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σισέ.
Η λογική λέει πως αυτό το σχήμα θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου, με μοναδικό ερωτηματικό τον αντικαταστάτη του Σιμάο. Η λογική λέει πως θα δούμε τελικά είτε τον Μαρίνο είτε τον Πλεσί, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Κατσουράνη στα χαφ.

«ΟΚ» με Κοπεγχάγη

Όσον αφορά τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ τώρα, ο Μοζαμβικανός χτύπησε σε μια κόντρα με τον Πλεσί. Έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και ανησύχησε τους πάντες. Το καλό είναι πως το πόδι του δεν είχε πρηστεί και έτσι όλα δείχνουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεδομένα θα μείνει εκτός από το ματς με τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται θα προλάβει την μάχη της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη.
10bet