Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

«Oui» ο Καστάρντ, «όχι» από Λέφσκι!

Ο Λουντοβίκ Καστάρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και περιμένει την προκαταβολή ενώ η Λέφσκι το έστειλε πίσω, θέτοντας κι άλλους όρους για τον «Μπόμπι».


Τελειωμό δεν έχει το φετινό σίριαλ με τους ξένους, τις προκαταβολές και τα λεφτά που μια υπάρχουν και μια δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Άλλος χρόνος δεν υπάρχει, άλλοι παίκτες δεν υπάρχουν αλλά οι κινήσεις «χελώνας» συνεχίζονται, ο μήνας τελειώνει, η ομάδα είναι με εννέα παίκτες και η… ελπίδα πάει κι έρχεται!


Επιτέλους υπογραφή!


Ο Γάλλος ακραίος, Λουντοβίκ Καστάρντ έκανε το πρώτο βήμα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, όπως μας ενημέρωσε η πλευρά του παίκτη. Για να ολοκληρωθεί όμως η μεταγραφή πρέπει πρώτα να μπει η προκαταβολή του παίκτη στο λογαριασμό του, κάτι που δεν έγινε την Πέμπτη, ενώ αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα. Ο μάνατζερ του Γάλλου, Τζόρτζε Ματιάσεβιτς, ήταν κατηγορηματικός: «Τώρα περιμένουμε την διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών προκειμένου να ξεκινήσει ο παίκτης για την Αθήνα». Μέχρι τότε οι ακραίοι του Στέλιου Καζάζη θα παραμείνουν δυο, ο Λάππας και ο Μηνούδης.


Βουλγάρικο… μπλόκο


Τα δε νέα από το στρατόπεδο της Λέφσκι αναφορικά με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ είναι ακόμα χειρότερα, γιατί υπάρχει και η ομάδα της Κορέας που τον θέλει και πληρώνει αδρά. Οι Βούλγαροι, σύμφωνα με τον «Μπόμπι», γύρισαν πίσω το συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ζητώντας ουσιαστικά κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες επί του οικονομικού. Και για να γίνει κατανοητό αυτό, τόσο πολύ θέλουν να προστατέψουν τον παίκτη-ιδιοκτησία τους που απλά τον κατοχυρώνουν με κάθε τρόπο. Από τη μεριά του «πράσινου» ΤΑΑ, δεν ανησυχούν ενώ και ο πρόεδρος Μ. Κίτσιος είναι καθησυχαστικός ότι όλα θα λυθούν τη Δευτέρα. Μέχρι τότε ο διαγώνιος που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Στάθης Ντονάς.


Πάμε για Μ. Δευτέρα ή Μ. Εβδομάδα;


Η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι προφανές ότι δεν σκέφτεται το γεγονός ότι η αργοπορία ζημιώνει την ομάδα, ενώ είναι φανερό ότι αν ρωτήσει κανείς πότε ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται για το Σούπερ Καπ, οι απαντήσεις θα είναι πολλαπλές. Γιατί αν όλα ήταν καλά, όλα θα είχαν λυθεί και γιατί δεν νοείται ο αθηναϊκός Σύλλογος να μην έχει ξεκαθαρίσει τι στόχο έχει βάλει για αυτή τη σεζόν τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο! Πάντως, αν την Δευτέρα δεν δοθούν οι προκαταβολές, το βόλεϊ Αντρών θα πορευτεί ως έχει, γιατί δεν θα μπορεί να κάνει κάτι άλλο, δεν υπάρχουν περιθώρια.


Χίλια δίκια ο κόουτς και οι παίκτες


Με όλα τα παραπάνω πώς μπορεί ο οποιοσδήποτε προπονητής σε ομάδα να κάνει τη δουλειά του, πώς μπορεί να «κρατάει» τους παίκτες που και αυτοί έχουν «λυγίσει» και κουραστεί με όσα ακούνε. Ο ερχομός των ξένων θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα, μια δύναμη που για την αρχή τουλάχιστον θα της αναπτερώσει το ηθικό. Ότι και να γίνει το δίκιο είναι μόνο με τον Καζάζη και τους παίκτες του, αυτοί τιμούν εμπράκτως το «τριφύλλι»!