Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη

Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Μπαρτσελόνα

Για μία ακόμη ημέρα υπήρχαν κλασικές δηλώσεις για το πόσο πολύτιμος και αναντικατάστατος είναι ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα και σήμερα (Πέμπτη), αυτές προήλθαν από τους Γκαμπιέλ Μιλίτο και Ζεράν Πικέ.

Ο Νταβίντ Βίγια από την πλευρά του ανέφερε πως η διαφορά της "Μπάρτσα" με την Ρεάλ είναι προφανής, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει όλους τους τίτλους.

Μία μέρα μετά την νίκη με 1-0 επί της Χιχόν, στην προπόνηση, εκτός του Μέσι δεν έδωσε και πάλι το "παρών" ο Αμπιντάλ, ο οποίος έχει ειδική άδεια, ενώ ατομικό πρόγραμμα, για ξεκούραση περισσότερο, ακολούθησαν οι Πουγιόλ και Τσάβι.

Στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας κλήθηκαν και πάλι οι Ντάνι Άλβες και Αντριάνο.

Κοπεγχάγη


Μετά την πρόκριση στον 4ο γύρο του κυπέλλου, η Κοπεγχάγη έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Μίντιλαντ, για την 10η αγωνιστική.

Η Κοπεγχάγη είναι 1η με 23 βαθμούς και η Μίντιλαντ 2η με 19, έτσι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού αν πάρει έστω μια εκτός έδρας ισοπαλία και διατηρήσει το αήττητο και την διαφορά θα είναι ευχαριστημένη, ενώ σε περίπτωση νίκης θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16:00, ώρα Ελλάδος, το Σάββατο.

Ρουμπίν Καζάν

Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί για την αναμέτρηση της Ρουμπίν Καζάν με την Μπαρτσελόνα στο "Tsentralnyi Stadion".

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, σύντομα θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια, ενώ εννοείται πως έχουν μείνει μόνο τα ακριβά.

Η Ρουμπίν το Σάββατο στις 17:00 υποδέχεται την Αλάνια για την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.
10bet