Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2011

"Ο Λέτο άλλαξε το ματς"

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Νίκος Αναστασόπουλος μίλησε στον «Sentra 103,3» για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Superleague και τόνισε ότι η είσοδος του Λέτο ήταν εκείνη που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.



«Είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος ο Παναθηναϊκός. Έχει δώσει σημαντικά ματς μέχρι στιγμής, ήταν λίγο πιο έτοιμος από εμάς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τα ηνία του παιχνιδιού και είχαμε κλείσει, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τον Παναθηναϊκό στα καρέ του και δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο.
Με την είσοδο του Λέτο στο παιχνίδι άλλαξαν οι ισορροπίες, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο απειλητικός και κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, πράγμα που σημαίνει πως ξεκουράζονται οι αμυντικοί και γίνεσαι πιο απειλητικός επιθετικά.
Είναι πολύ καλός παίχτης ο Λέτο και περιμέναμε να μας δημιουργήσει προβλήματα. Εγώ προσωπικά, τον περίμενα να παίξει από τη δεξιά πλευρά, ώστε να μπορεί να συγκλίνει και να χρησιμοποιεί το καλό αριστερό του πόδι».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!