Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2011

"Eνθαρρυντική εμφάνιση"

Ως ένα ενθαρρυντικό μήνυμα εν όψει της συνέχειας εξέλαβε την εμφάνιση και την νίκη του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα ο Νίκος Καρούλιας όπως τόνισε σε αθλητική ιστοσελίδα.

«Ήταν μια ενθαρρυντική εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ανέβηκε και με την είσοδο του Λέτο κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, είχε καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας και εν τέλει να πάρει την πολύτιμη αυτή νίκη», τόνισε αρχικά στο sportaction.gr


«Στα θετικά σίγουρα συγκαταλέγεται η παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά την ομάδα. Αρχικά ο Βιτόλο είχε μια πολύ καλή εμφάνιση, έδωσε σημαντικές λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι και έδεσε το κέντρο της ομάδας με την χρόνια εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα. Από κει και πέρα σημαντικές βοήθειες πήρε ο Παναθηναϊκός από τον Ζεκά, καθώς ο Πορτογάλος είχε συνεχή τρεξίματα και δημιουργούσε ρήγματα ενώ απείλησε αρκετά και ο Κουίνσι με τις επελάσεις του»


«Ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι φάνηκαν τα αμυντικά κενά της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις όμως ευτυχώς δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα που θα τους στερούσε το τρίποντο. Έχει χρόνο ο κύριος Φερέιρα και με την διακοπή του Πρωταθλήματος να διορθώσει όσο γίνεται τα κενά αυτά και να εμφανιστεί η ομάδα καλύτερη στο μέλλον».


«Σίγουρα το κενό που δημιουργήθηκε από την φυγή του Σισέ είναι μεγάλο. Όμως με βάση τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έρθει ανάλογος παίκτης στην ομάδα. Δεν πιστεύω πως μπορούσε να αποκτήσει κάτι καλύτερο από τον Τοτσέ και πρέπει να μάθει να αγωνίζεται με αυτός. Ο Τοτσέ έχει δείξει πως είναι καλός παίκτης, δυνατός έχει όρεξη, προσπαθεί όμως το αρνητικό είναι πως είναι αργός».


 «Όχι, όχι δεν συμφωνών με αυτό. Ο Τοτσέ είναι καλός παίκτης και με βοήθειες από τους μεσοεπιθετικούς δημιουργούνται οι φάσεις. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός παίξει με δύο επιθετικούς τότε θα χαθεί η υπεροπλία στον χώρο του κέντρου και μετά θα υπάρξει πρόβλημα εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα δυνατό κέντρο και αυτό πιστεύω πως είναι τοπ μεγάλο όπλο της ομάδας».


«Κοιτάξτε, ήταν απ0λά μια ενθαρρυντική νίκη για τον Παναθηναϊκός. Σίγουρα από πλευράς ψυχολογίας ήταν πολύ σημαντική η νίκη αυτή και με βάση τα όσα είχαν προηγηθεί στην αρχή της σεζόν. Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάθει να ενθουσιάζεστε εύκολα. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε απλά μια νίκη και θα πρέπει να συνεχίσει την δουλειά ώστε να εμφανιστεί καλύτερος στην συνέχεια».
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!