Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2011

Έκανε το καθήκον του

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναίκός για το νέο πρωτάθλημα επικρατώντας με 0-2 της Κέρκυρας.

Οι Πράσινοι οι οποίοι παρουσίασαν κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο ανέβασαν στροφές στο δεύτερο και με αρκετή δυσκολία πήραν το τρίποντο. Η νίκη αυτή είναι σημαντική αφού δίνει πίστωση χρόνου στην ομάδα ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος για δυο εβδομάδες.

Στα αγωνιστικά τα προβλήματα ήταν πολλά ειδικά στην πτέρυγα του Ιοαννίδη αλλά και επιθετικά με τον Τοτσέ να μοιάζει αβοήθητος και βραχυκυκλωμένος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Αυτό που παρατήρησα ήταν η έλλειψη κίνησης στον χώρο χωρίς την μπάλα με τους παίχτες να είναι στατικοί. Χαμένος ο Ζεκά που δείχνει πως δεν έχει προσαρμοστεί ενώ ο Κούινσι προσπαθούσε αλλά κάπου τα χάλαγε στην τελική. Ασταθής ως συνήθως η άμυνα. Το θετικό είναι η νίκη πάντως που φαντάζει αντίδοτο τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να διορθώσει πολλά πράγματα και σίγουρα η συνέχεια μόνο εύκολη δεν φαντάζει για τον Παναθηναϊκό που ταλαιπωρείται σε όλους τους τομείς. Μένει να δούμε λοιπόν αν θα βρεθεί κάποια λύση στα διοικητικά και επέλθει ηρεμία στην ομάδα,κάτι που την δεδομένη στιγμή δυστυχώς φαντάζει δύσκολο.

Επιμέλεια: Green Knight



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!