Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2011

Πρεμιέρα και… τρίποντο

Πρεμιέρα απόψε για τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία συνοδεύτηκε με τη νίκη των «πρασίνων» στην Κέρκυρα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 2-0. 

Πολύτιμοι οι πρώτοι 3 βαθμοί σε εκτός έδρας αγώνα για την ομάδα.

Το σκορ άνοιξε ο ΜVP του αγώνα Σεμπάστιαν Λέτο (πέναλτι), ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του μέχρι εκείνη την ώρα «άχρηστου» Σίλβα Κλέιτον. 

Ο Λέτο πρόσθεσε την ταχύτητα και την παραγωγικότητα που έλειπαν στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα και μαζί με τους Κουίνσι, Ζέκα και Βιτόλο ήταν αυτός που έδωσε ουσιαστικά το τρίποντο στο «τριφύλλι». Το σκορ διαμόρφωσε ο Σωτήρης Νίνης στο τέλος του παιχνιδιού με αρκετή δόση τύχης.
Χωρίς ιδιαίτερα όμορφο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στην αποτελεσματικότητα, πήρε αυτό που ζητούσε από τον αγώνα και πλέον προετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Δυναμικό το παρόν από 700 οπαδούς του Παναθηναϊκού που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και κυρίως του Τζίγγερ.

Επιμέλεια: Αντώνης Καπρίτσος

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!