Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουλίου 2011

Έτσι έχουν τα πράγματα


Το γρανάζι του Παναθηναϊκού ανεβάζει στροφές και μάλιστα σε εντονότατους ρυθμούς. Μολονότι ανακοινώσιμα νέα δε διαφαίνονται στον άμεσο ορίζοντα, οι πράσινοι έχουν προχωρήσει το πλάνο τους αρκετές …πίστες μακριά. Μία ή, δύο κινήσεις θα ξεκλειδώσουν όλο το πρόγραμμα εκλογίκευσης και ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αρχίσει να σχηματίζεται ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ήταν ο άνθρωπος που έδειξε όχι μόνο τον δρόμο, αλλά και ένα παιδί που έχει αφιερώσει τη μπασκετική του ζωή στον Παναθηναϊκό. Απόλυτα συνειδητοποιημένος ο «Τσάρι» ακολούθησε την καρδιά και τη λογική του. Μακάρι να τον μιμηθούν και άλλοι. Ο Ρομέιν Σάτο αποτελεί αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα εκκρεμότητα. Ο Κεντροαφρικανός άσος έχει το βαρύτερο συμβόλαιο μετά από αυτό του Μήτσου και σίγουρα …φρενάρει τις εξελίξεις. Η «ψυχρή» λογική λέει πως ενδεχόμενη αποδέσμευση του θα …έτρεχε πολλά περισσότερα μέτωπα. Από την άλλη όμως είναι κι ένα εργαλείο που κάνει χίλιες δυο δουλειές πάνω στο παρκέ. Οι εγκέφαλοι του «τριφυλλιού» ωστόσο είναι έτοιμοι για όλα. Με κάθε εναλλακτικό πλάνο και με κάθε περίπτωση που ενδιαφέρει να ακτινογραφείται σε καθημερινή βάση. 
Αναφορικά με τον Στράτο Περπέρογλου εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σε πρώτη φάση όλοι κοιτάζουν την υγεία του παίκτη που γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά πέρασε ένα μαρτυρικό διάστημα μόλις διαγνώστηκε η θρόμβωση στη φλέβα του. Ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τον αθλητή αν και εφόσον δεν το είχαν ανακαλύψει στις εξετάσεις της Εθνικής ομάδας. Τώρα για το αν θα παραμείνει, ή όχι στον Παναθηναϊκό; Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα πρέπει να γεφυρωθεί για να έχουμε αίσιο τέλος.
Πηγαίνοντας στον Μιλένκο Τέπιτς δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει έστω και με αρκετά λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο του, προκειμένου να συνεχίσει υπό την καθοδήγηση του Ομπράντοβιτς. Για τις διαπραγματεύσεις όμως βάλτε ένα μικρό αστερίσκο ονόματι Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Για τον Άλεξ Μάριτς δεν έχει προκύψει κάποιο σπουδαίο μαντάτο. Εξάλλου υπάρχουν βασικότερες προτεραιότητες.
Στα μεταγραφικά δεν μπορεί να κινηθεί κάτι αν δεν διευθετηθούν τα παραπάνω. Σίγουρα τα ονόματα των Πατ Καλάθη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Τζέιμς Ουάιτ …παίζουν, ωστόσο μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν εκπλήξεις καθώς η αγορά …χτενίζεται. Για τον Αμερικάνο της Σάσαρι έχουν ακουστεί τα καλύτερα λόγια. Σκόρερ, δημιουργικός και άκρως εντυπωσιακός. Με ένα …κουσούρι όμως, πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στον υψηλότερο επίπεδο.
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!