Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουλίου 2011

"Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια"

Ο αμυντικός του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυτανίδης, δήλωσε πως ο Παναθαναϊκός μπορεί να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.


"Επειδή παρακολουθώ πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο μου αρέσει να βλέπω και άλλες ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα όπως όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορεί να παρουσιάσει ένα μέτριο πρόσωπο σε κάποιους φιλικούς αγώνες αλλά στα επίσημα έχει παίκτες στο ρόστερ του και μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά μια κατάσταση. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό δεν γνωρίζουμε τι προετοιμασία έχει κάνει κάθε ομάδα και πόσο βαριά είναι τα πόδια, υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές από ένα παιχνίδι επίσημο με ένα φιλικό. 

Στον Παναθηναϊκό έλειπε ένας ποδοσφαιριστής που τα προηγούμενα χρόνια ήταν βαρόμετρο, ο Σισέ. Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσα να εντοπίσω πολλά πράγματα γιατί στόχος δικός μου είναι να κοιτάω τη δική μου ομάδα και πως θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά είπα και πριν ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον αντίπαλο του. "
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!